Inhousemiddag

INHOUSEMIDDAG
20 MEI 2022.

Op vrijdag 20 mei vindt de eerste MvH Media Inhousemiddag plaats, en jij kan daarbij zijn! Tijdens deze middag krijg jij alles te weten over het Online Marketing Traineeship, leer je MvH Media kennen, maak je je eerste stappen als online marketeer tijdens een interactieve klantcasus, leer je je toekomstige collega’s kennen en kan je ze alles vragen over het vak onder het genot van een hapje en drankje tijdens de borrel op het dakterras. Schrijf je hier in voor de MvH Inhousemiddag. Na inschrijving ontvang je van ons een definitieve uitnodiging.

    TRAINEESHIP ONLINE MARKETING.

    Heb jij een enorme passie voor online marketing, maar weet je nog niet exact welke richting je in wilt? Wil jij in 4 weken tijd de verschillende takken van sport binnen de online marketing ontdekken (SEO, SEA, Social Media) om je vervolgens in 6 maanden te specialiseren in één van die vakgebieden? Dan ben jij de trainee die wij zoeken! Bekijk hier de hele vacature.

    HEB JE VRAGEN?

    Vragen over de MvH Media Inhousemiddag? Bel naar Merel op 0162-693599 of stuur een mailtje naar sollicitatie@mvhmedia.nl .